torsdag 2 september 2010

Fika rättvist 27 oktober



I år utmanar Fairtrade oss igen på jättefika.
Så här skriver man på sin webbsida>>

DEN 27 OKTOBER är det dags att vara med och bidra till Sveriges största Fairtrade-fika. Minst en, men gärna fler, produkter på din fika måste vara Fairtrade-märkt. Bjud in dina kollegor, kunder eller vänner till din egna Fairtrade-fika och utmana andra att följa ditt exempel. Vi hoppas du vill fika med oss!

Alla kan delta
Ordna en Fairtrade-fika på ditt jobb, i din förening, i ditt lag, i din kör eller hemma med familjen där ni använder någon av de över 1000 olika Fairtrademärkta produkter som finns! Fairtrade Challenge är öppen för alla. Enskilda personer, butiker, arbetsplatser, företag och organisationer – det finns många sätt att anta utmaningen. Det som förenar oss är att vi gör skillnad och att vi gillar att fika! Någon gång mellan 8:00 och 20:00 under tisdagen den 27 oktober siktar vi på att över 150 000 personer deltar i en Fairtrade-fika.

Och jag konstaterar att det är mitt under kyrkomötet och jag hoppas verkligen att kyrkomötet anmäler sig till fikat - för så mycket som vi kyrkomötesledamöter fikar hela tiden så borde vi slå rekord! Och allt är rättvisemärkt!

Inga kommentarer: